Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett az egész ország területén! (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: info[kukac]yarnandyou.hu Telefon: +36302233052

Pink Október - Kössünk együtt a mellrák ellen!

Angi2023-09-28mellrák, megelőzés, adomány, mellrákinfó, kötés, horgolás, mellrák, megelőzés, adomány, mellrákinfó, kötés, horgolás,

Néhány nap, és itt az október, ami számomra mellrákkal érintettként egy nagyon fontos hónap, hiszen minden évben októberben pinkbe borul minden! Ez a hónap a Mellrák Elleni Küzdelem hónapja az egész világon!


Elhatároztam, hogy elindítok egy kampányt:


HORGOLJ Pinket, KÖSS Pinket, ALKOSS Pinket!

img_5306_webre


Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy ma Magyarországon minden 10. nő mellrákkal érintett! Fontos, hogy beszéljünk róla, hogy tudjuk mit kell tennünk, ha mi, vagy családtagunk ezzel a diagnózissal szembesül.
A mellrák korai stádiumban nagyon jól kezelhető daganatos megbetegedésnek számít, így nagyon fontos a megelőzés, nagyon fontos az önvizsgálat!
A mellrákkal érintettek 5 éves túlélési aránya 95%, ha idejében felismerik és kezelik az elváltozást!
Kérlek csatlakozz hozzám te is!

img_5417_webre


Keresd elő a fonalas dobozodból a legpinkebbet, köss vagy horgolj belőle, és posztolj róla az interneten #horgoljpinket, #kösspinket, #alkosspinket, #előzdmegamellrákot címkékkel!


Ezzel jelzed, hogy te is gondolsz azokra, akik:


- a jövőben szembesülnek a diagnózissal,
- mintavételre várnak,
- most kapták meg a diagnózist,
- ma kezdik a kemoterápiás kezelésüket,
- ma siratják el a hajukat,
- ma lesz a műtétük,
- ma kezdik a sugárterápiát,- vagy ma indulnak az éves kontrollra, negatív eredményben bízva!


De, ami a legfontosabb: Gondolj MAGADRA is, figyelj oda MAGADRA is, végezz havonta önvizsgálatot! Tudom, nagyon nehéz, akár kisgyerekes édesanya vagy, akár aktívan dolgozó nagymama. Nehéz időpontot kérni, nehéz elszabadulni a hétköznapok sűrűjében, de tegyétek meg magatokért. Menjetek el szűrésre! Vigyázzatok magatokra!
Amivel pedig én tudok hozzájárulni a mellrák elleni harchoz:
Minden rózsaszín fonal rendelése után, a fonalak árának 5%-át a Mellrákinfó Egyesületnek adományozzuk, mert fontos munkát végeznek, hiszen értünk: lányokért, anyákért, nagymamákért, dolgoznak. Támogassuk hát őket együtt!

img_5540_webre


Küld el nekünk az alkotásodról készült fotót – akár a mi, akár másnál vásárolt fonalból készítetted – és a Facebook oldalunkon létrehozunk egy nyilvános fotóalbumot, ahol összegyűjtünk minden alkotást egy csokorba szedve!


Az adományt a szeptember 27. és október 31. közt leadott rendelések alapján fogjuk átutalni a Mellrákinfó Egyesület bankszámlaszámára, november elején.

Fotó: Kiszi Réka photography

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.